Firestone – найкраща модель рукавичок для одноручної зброї!

Firestone – нова модель рукавичок для історичного фехтування на шаблях та інших видах одноручних мечів.
Firestone -найкраща модель рукавичок для одноручної зброї які ми виробляємо!

Протягом майже року наша команда працювала над розробкою нової якісної моделі рукавичок для історичного фехтування, призначених для використання з одноручною зброєю без розвиненого ефесу (шаблі, болонські мечі, палиці, спорт. меч тощо) або різними макетами середньовічної зброї, виконаними з пластику.
Нашою метою було створити зручну, надійну і недорогу рукавичку, що пропонує достатній рівень захисту як для початківців, так і для досвідчених фехтувальників.
Ми зібрали досвід та рекомендації спортсменів та тренерів з історичного фехтування з різних куточків світу, щоб зробити кращу рукавичку!

Дана модель відрізняється високоякісними матеріалами та продуманими формами, що дають чудову зручність використання та відмінний захист!
– Модель виконана з натуральної зносостійкої шкіри, яка прослужить довго за правильної експлуатації.
– Пластикові посилення на пальцях зроблені за формою пальців і з’єднані внахлест, щоб забезпечити максимальну рухливість та захист.
– Захист зап’ястя міцно пришитий у кількох місцях, і зроблений оптимальним розміром, щоб захистити суглоб і не заважати рухливості кисті
– Фаланги пальців надійно закриті пластиковими накладками.
– Долоня покрита гумовими вставками, щоб зброя не вислизала з руки.
– Пальці у вільному стані зігнуті, що дозволяє утримувати зброю з мінімальним зусиллям.
– Ділянки, які не можна закрити пластиком, без втрати зручності використання (Ребро долоні, бічна сторона пальців, внутрішня сторона зап’ястя), надійно закриті шаром піни.

Підсумок:
Firestone – модель рукавичок для історичного фехтування поєднує зручність використання, надійність, захищеність і все це за невисоку ціну!